Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: «Εκτελεστής» ο Κούρτιτς και ένας Χουάνκαρ… μόνος του!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της εξέδρας καταγράφει τα στοιχεία που έκριναν τον νικητή στην… μάχη της Λεωφόρου!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-1 στην Λεωφόρο για την 9η «στροφή» της φετινής Super League.

Αποτέλεσμα… φυσιολογικό, αν κρίνουμε από την καλή απόδοση κάποιων παικτών των φιλοξενούμενων και την κάκιστη των περισσότερων των γηπεδούχων!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα αίτια του «διπλού» των «ασπρόμαυρων», μέσα από πέντε στοιχεία:

* Θύμισε μπασκετμπολίστα ο Κούρτιτς!
Με δύο «εκτελέσεις» σε ισάριθμα χτυπήματα, έδειξε ψυχραιμία στο πέναλτι και τεχνική στο φάουλ, για να υπογράψει την επικράτηση του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα που, στην απέναντι… όχθη, ανάλογες επιδόσεις δεν καταγράφηκαν, με την ευστοχία του 32χρονου άσου να είναι παροιμιώδης αλλά και κομβική για το «διπλό»!

* Τα δύο άκρα του Παναθηναϊκού… Ο Χουάνκαρ ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος από πλευράς Παναθηναϊκού. Προσπάθησε πολύ ανασταλτικά, συμμετείχε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Ο… απέναντί του, όμως, ήταν σε πολύ κακό βράδυ, Για τον Κώτσιρα ο λόγος, με τον Έλληνα αμυντικό να ταλαιπωρείται αφάνταστα από τους αντιπάλους του, που τον έβαζαν στην μέση όποτε μπορούσαν…

* Έβγαλε… χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ.
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι τέτοια. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν… μάσησε από την εκρηκτική Λεωφόρο, ενώ ανταπεξήλθε και μετά την ισοφάριση του Παναθηναϊκού και την νέα πίεση που του ασκήθηκε, από τις σωστές αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με ηρεμία και πλάνο, λοιπόν, δικαιώθηκε και έφυγε με το «διπλό» στις αποσκευές του.

* Τα δυο μέτρα και σταθμά του Ντελ Θέρο Γκράντε... Ο Ισπανός ρέφερι ήταν υποδειγματικός στην διαιτησία του για ένα ημίχρονο. Χωρίς πολλά σφυρίγματα, με σιγουριά στις αποφάσεις του. Στην επανάληψη, αυτό άλλαξε… Ακόμα και στην φάση του… επίμαχου πέναλτι, άλλαξε την αρχική απόφαση του, ενώ πρόκειται για ένα αν μη τι άλλο αυστηρό σφύριγμα, αφού μιλάμε για διεκδίκηση.

* «Ξενέρωσε» τον κόσμο του. Αυτό δεν είναι κάτι που έχει άμεση σχέση με την διαμόρφωση του αποτελέσματος, αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού στις κερκίδες ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να καταγραφεί εκτός από αγωνιστικό και σαν «ψυχολογικό» πισωγύρισμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την συνέχεια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x