Stoiximan Super League

«Ό,τι γίνει, θα το μάθετε»

Κλειστά κρατούν στον ΠΑΟΚ τα χαρτιά τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Καμία εξέλιξη με Μολό, φήμες ότι εξετάζεται η περίπτωση του Βέλλιου.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος θα μείνει στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ μέχρι το σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συζητήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, ένα θέμα στο οποίο απέφυγε να αναφερθεί όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους εκπροσώπους του Τύπου. «Ό,τι γίνει, θα το μάθετε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Γιόαν Μολό, δεν σημειώθηκε καμία απολύτως εξέλιξη, αν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει να είναι κοντά στην απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν, όντως, ο 25χρονος παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, υπήρχαν δύο πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση: ότι ο Μολό προτιμά να παίξει στη Σεντ Ετιέν και ότι δεν ισχύουν αυτές οι φήμες. Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη, με τους Θεσσαλονικείς να… καίγονται για την απόκτηση δύο εξτρέμ, με έναν Λατινοαμερικάνο να είναι επίσης στο «στόχαστρο».

Εν τω μεταξύ, έχει βγει στο προσκήνιο ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, φημολογείται ότι έχουν υπάρξει επαφές με τον 22χρονο φορ για να φανεί αν επιθυμεί να επαναπατριστεί ή να συνεχίσει στο εξωτερικό. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να συζητηθεί πιο «ζεστά» τοσυγκεκριμένο θέμα σε νέα επαφή του Βρύζα με Αγγελο Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x