Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Kάναμε μεγάλο παιχνίδι, από αύριο κοιτάμε τον Ατρόμητο»

Στην εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και στα επικείμενα ματς με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα.

Χαρούμενος με την εμφάνιση και τη νίκη στο Ηράκλειο με σκορ 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του Σέρχιο Αραούχο από το αρχικό σχήμα, χαρακτήρισε ως παίκτη- κλειδί τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ τόνισε πως από αύριο όλοι θα επικεντρωθούν στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στα δύο επικείμενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε ένα σύστημα δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, χρειαστήκαμε ένα διάστημα για να προσαρμόσουμε τα μαρκαρίσματα αλλά σε γενικές γραμμές κάναμε ένα μεγάλο ματς».

Για την απουσία του Αραούχο: «Είχαμε σχεδιάσει ο Πέτρος (Μάνταλος) να βοηθά τα αμυντικά χαφ και ο Πινέδα να παίζει πιο ψηλά. Όπως γνωρίζεται, ο Πινέδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρχιο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, ξέρω τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να αποδώσει. Την προηγούμενη μέρα, ήταν με υψηλό πυρετό και πραγματικά, είναι ένας τυπικός παίκτης που αφήνει την ψυχή του σε κάθε μπάλα. Μου άρεσε επίσης η δουλειά του Μάνταλου, σε μια θέση που έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να παίξει και είναι θέση κλειδί. Με το ταλέντο που έχει, του δίνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες και σήμερα τα πήγε πολύ καλά».

Για τα playoffs: «Με αυτά που έχω δει τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μεγάλη διαφορά της πρώτης ομάδας με τους υπόλοιπους και ο πρωταθλητής μπορεί να έβγαινε και από τον Φλεβάρη. Πιστεύω ότι αυτή την φορά, υπάρχει ανταγωνισμός, είμαστε πολλές οι ομάδες που ανταγωνιζόμαστε μέχρι τέλος αλλά εγώ είμαι της ιδέας κάθε ματς χωριστά. Εμείς έχουμε άλλο ένα ματς την Τετάρτη και έχουμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Από αύριο σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x