Stoiximan Super League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις άνετες νίκες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην 25η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς προβλήματα συνέχισαν την πορεία τους και τη… μάχη για τον τίτλο στη φετινή Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν τον Λεβαδειακό με το εμφατικό 6-0, ενώ και οι «ασπρόμαυροι»… παρέσυραν με το ίδιο σκορ τον Ιωνικό στην Τούμπα, σε ένα ιστορικό ματς, καθώς ο 17χρονος Τζίμας σκόραρε, ξεπέρασε τον Γιώργο Κούδα και έγινε ο νεότερος σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά»!

Όσο για την «Ένωση», πέρασε εύκολα από το Ηράκλειο, επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ, και έπιασε κορυφή, αλλά περιμένει, φυσικά, το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (06/03), στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το τρίτο ημίχρονο των αγώνων, φυσικά, διεξήχθη στο… γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τις άνετες νίκες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην 25η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σχολιάζουν: Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Νικολακόπουλος, Βάιος Τσούτσικας, Κώστας Κετσετζόγλου, Σταύρος Χονδροθύμιος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Μπάμπης Χριστόγλου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x