Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σε κατάσταση Μεγάλης Παρασκευής η ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και επόμενη μέρα»

Στη... μαυρίλα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ αλλά και στην επόμενη μέρα που πρέπει να έχουν οι «κιτρινόμαυροι» -αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

Στη δύσκολη αποστολή που έχει η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (13/2, 19:30), στη… μαυρίλα, όπως χαρακτήρισε την κατάσταση, που επικρατεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά και στην επόμενη μέρα που πρέπει να έχει ο «δικέφαλος», αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ πάει σε ένα παιχνίδι που πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της, να βρει την πνευματική, φυσική και αγωνιστική δύναμη. Οι δύο ομάδες προέρχονται και από δύο διαφορετικά παιχνίδια για το Κύπελλο. Αλλά κάτι τέτοιες βραδιές μια μεγάλη ομάδα καταφέρνει να αντιδράσει. Αυτό εξάλλου είπε και ο Γιαννίκης στις δηλώσεις του, ότι θέλει η ομάδα να αντιδράσει (…). Η ΑΕΚ είναι σε κατάσταση... Μεγάλης Παρασκευής, αλλά έχει και επόμενη μέρα. Αλλιώς θα χάσει και την Ευρώπη. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».

Εν συνεχεία, σχολίασε και την κατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη κατά τις δηλώσεις του πριν το ντέρμπι. «''Γερμανό'' τον είδα. Δεν υπάρχει κάποιο νόημα να μένει σ' αυτό το κομμάτι οποιοσδήποτε προπονητής. Στο μυαλό του εκάστοτε προπονητή είναι ότι ''θα το γυρίσω''. Νομίζω ότι είναι πιο βαθύ το πρόβλημα στο αγωνιστικό project από την αντικατάσταση απλά του προπονητή. Είναι το δέντρο. Στην ΑΕΚ θεωρώ ότι πλέον βλέπουν το δάσος. Δεν είναι καλά τα πράγματα για τον Αργύρη Γιαννίκη. Η ΑΕΚ έχει τέτοια ματς μπροστά της που είναι δύσκολο να βγάλει παρατεταμένη αντίδραση. Μακάρι η ΑΕΚ και ο Αργύρης Γιαννίκης να γυρίσουν την κατάσταση, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω τέτοια αισιόδοξη πρόβλεψη.

Την ΑΕΚ δεν την πολυφοβάμαι στα δύσκολα παιχνίδια. Είναι φουλ ανταγωνιστική σ' αυτά τα ματς. Αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Πρέπει να παίρνεις και τη βοήθεια από τον πάγκο, όταν το χρειάζεσαι
», υπογράμμισε ο Γιώργος Τσακίρης.

Σε ό, τι αφορά την αρχική εντεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, σημείωσε ότι οι πιθανότερες επιλογές του Γιαννίκη θα είναι οι Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x