Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Φαίνεται να σκαρώνει κάποια έκπληξη ενόψει ΑΕΚ ο Μαρτίνς»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έδωσε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League (13/02, 19:30) με μια μίνι προπόνηση την Κυριακή το πρωί. Εκεί όπου όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM θα μπορέσουν να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για το τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη στο ματς με την ΑΕΚ, έχοντας στο μυαλό του και τις εμφανίσεις ορισμένων παικτών, όπως οι Καρβάλιο, Κίτσος, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αν μπορούμε, πάντως, να μιλήσουμε για ένα σχήμα, αυτό θα είναι με τον Βατσλίκ στην εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Μανωλά και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Ο Εμβιλά στον άξονα με έναν εκ των Μαντι Καμαρά ή Μπουχαλάκη, με τους Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Μασούρα να αποτελούν πιθανότατα τη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x