Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 33ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, εκτελώντας με επιτυχία πέναλτι και ανοίγοντας το σκορ.
Με το τέρμα αυτό, ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε σε ένα σημαντικό προσωπικό ορόσημο, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.
Συγκεκριμένα, έχει σημειώσει 7 γκολ σε 9 παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ, αριθμός που ισοδυναμεί μόνο με την επίδοσή του απέναντι στην Ντιφά Ελ Τζαντίντα του Μαρόκου.
Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι απέναντι στην τελευταία χρειάστηκε μόνο 5 αναμετρήσεις για να φτάσει τα 7 τέρματα, ενώ απέναντι στην Ένωση χρειάστηκε 9 αγώνες.
Διαβάστε Επίσης
Έσε: «Να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη με την Μπαρτσελόνα και να γυρίσουμε σελίδα κόντρα στην ΑΕΚ» Μεντιλίμπαρ: «Ανομοιόμορφη η πορεία της ΑΕΚ, αλλά θα είναι δύσκολο ματς - Να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας» Νικολακόπουλος: «Όταν ο Μεντιλίμπαρ έβαζε αλλαγή τον Τσικίνιο με την ΑΕΚ…» Η αποστολή του Ολυμπιακού για την ΑΕΚ - Μέσα Ροντινέι, Τσικίνιο - Εκτός Ζέλσον, Ορτέγκα Πιθανές οι εκπλήξεις από Μεντιλίμπαρ για ΑΕΚΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






