Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ανοίγει το δρόμο για εξελίξεις στο ρόστερ της ομάδας. Τις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες αναμένονται προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις.

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί. Ο Κορεάτης φορ αποκτήθηκε για περίπου 5 εκατ. ευρώ από τη Νότιγχαμ και μετακομίζει δανεικός στους πρωταθλητές. Μάλιστα ο διεθνής άσος είναι σε πλήρη ετοιμότητα, αφού έκανε προετοιμασία με την Μπορντό και έπαιξε ως αλλαγή στα δύο πρώτα ματς της Ligue 2. Έτσι είναι πολύ πιθανό ακόμη και να κάνει ντεμπούτο στο ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:00).

Από εκεί και πέρα, δεδομένη είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο 24χρονος αμυντικός αναμένεται να μείνει για τον αγώνα της Ελλάς Βερόνα με την Αταλάντα την Κυριακή κι εν συνεχεία να ταξιδέψει για την Αθήνα και να υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα τριετές σφραγίζοντας την επάνοδό του στο λιμάνι μετά από μια πενταετία.

Σε ό,τι αφορά στις αποχωρήσεις, όλα δείχνουν πως ο Μαντί Καμαρά ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία. Ρόμα και Μόντσα ζήτησαν τον Αφρικανό μέσο, με τους «τζιαλορόσι» να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του. Το deal φαίνεται πως θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, με τους κατόχους του Europa Conference League να καλύπτουν το συμβόλαιό του και να δίνουν ένα ποσό ως ενοίκιο στον Ολυμπιακό.

Ασφαλώς αναμένονται και επιπλέον προσθήκες και αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x