Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Υπάρχει έλλειψη δυνάμεων στον Ολυμπιακό»

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης διέκρινε και στη χθεσινή πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι ο Νίκος Σταματέλος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο ζητούμενο, παρουσιάζει αγωνιστικά πρόοδο, αλλά έχει ζήτημα με τη φυσική κατάσταση, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος σχολιάζοντας την πρόκριση-θρίλερ επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι.

«Ο Ολυμπιακός έκανε φάσεις, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις και δέχτηκε πάλι γκολ στο τέλος. Έδωσε βάρος στην άμυνα και πήγε να προκριθεί με το 1-0, αλλά το πλήρωσε. Ευτυχώς προκρίθηκε στο τέλος και αυτό είναι που μετρά. Το ίδιο είχε γίνει και στη ρεβάνς με τη Σλόβαν. Είναι φανερό πως η ομάδα έχει πρόβλημα με την έλλειψη δυνάμεων και μένει να δούμε πότε θα διορθωθεί αυτό, γιατί δεν λύνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θα πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση δυνάμεων, γιατί η ομάδα μπαίνει πολύ δυνατά και μετά δεν έχει δυνάμεις», ανέφερε.

Όσο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού είπε: «Περιμένουμε έναν εξτρέμ, έναν παίκτη στον άξονα, έναν παίκτη στα άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό. Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και τερματοφύλακας. Αναμένουμε και την επιστροφή του Φορτούνη, αφού δύσκολα θα έρθει πρόταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x