Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: «Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία να βρεθούν οι δράστες της αθλιότητας»

Θέση για όσα έγιναν στο Παπαστράτειο πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που καλεί την Πολιτεία, τον Υφυπουργό αθλητισμού και την ΕΛΑΣ να βρεθούν άμεσα οι δράστες.

Με μια φωτογραφία των παικτών παρέα με τον Γιάννη που δέχθηκε επίθεση στο Παπαστράτειο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε Πολιτεία, Υφυπουργό αθλητισμού και ΕΛΑΣ να βρουν τους δράστες που έκαναν... ντου στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας. #Olympiacos #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x