Stoiximan Super League

Συνεχίζει «καυτός» ο Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός… φορτσάρει για Ευρώπη!

Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ξανά, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στου Ρέντη και πλέον στρέφεται στα δύο σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια του με Γκενκ.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές του μάχες κόντρα στη Γκενκ έδωσε ο Ολυμπιακός. Σε ένα ματς περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα ώστε να διαπιστώσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ την ετοιμότητα της ομάδας του, αλλά και να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» ρυθμό στα πόδια τους, επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Με τους Πειραιώτες να πατάνε πιο καλά στο πρώτο μέρος και να είναι ανώτεροι στα σημεία, βρίσκοντας γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ελ Αραμπί να εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας για το 1-0. Με τον Μαροκινό φορ να συνεχίζει «καυτός» στην προετοιμασία και να σκοράρει σε ένα ακόμη φιλικό, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στα σημεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αστέρα να προσπαθεί να του βάλει δύσκολα πιέζοντας αρκετά ψηλά και βγάζοντας ένταση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από μια σύγχυση στην περιοχή και από την προσπάθεια των Φορτούνη, Μπιέλ η μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 2-0. Ένα σκορ που έμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου και ενώ οι Αρκάδες είχαν και ένα ακυρωμένο γκολ του Καλτσά για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον ρυθμό να πέφτει και οι φάσεις να λιγοστεύουν μπροστά στις δύο εστίες σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο. Το σκορ παρέμεινε ως είχε ως το φινάλε του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 2-0 του Αστέρα Τρίπολης σε αυτό το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σίγουρα κρατάει το γεγονός πως για πρώτη φορά η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ κατά τη διάρκεια των φιλικών της προετοιμασίας, όπως και το γεγονός πως ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα.

Από την πλευρά των Αρκάδων, ορισμένα από τα στοιχεία που είδαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μια ομάδα πιο έτοιμη τους ικανοποίησαν. Όπως το πρέσινγκ ψηλά, η κυκλοφορία της μπάλας και η γενικότερα εικόνα, παρότι τα δύο τέρματα των Πειραιωτών ήρθαν από προσωπικά λάθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x