Stoiximan Super League

Αντύπας: «Πατάει γκάζι για φορ ο Ολυμπιακός, στο στόχαστρο ο Μάριο Γκονζάλες της Μπράγκα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την πληροφορία πως προχωράει για την απόκτηση του Νίκολας Φρέιρε από την Πούμας, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ένα όνομα που λέγαμε μέσα στην εβδομάδα, ο Νίκολας Φρέιρε, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού. Είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του και απομένουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Είναι αριστεροπόδαρος, είναι απειλή στα στημένα, καθώς βάζει γκολ από φάουλ ή κόρνερ. Ο Ολυμπιακός θα τον πάρει με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένας παίκτης που υπολογίζεται ως βασικός για το κέντρο της άμυνας. Φαίνεται πως υπάρχουν τα περιθώρια να δουλέψει μαζί του και να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Europa League, στις 10 Αυγούστου, με τη Σερβέτ ή την Γκενκ. Ο Ολυμπιακός κλείνει τον πρώτο από τους δύο στόπερ που ήθελε ο Μαρτίνεθ και ήταν ένας παίκτης ψηλά στη λίστα του Κορδόν», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια, μετέφερε τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Μάριο Γκονθάλεθ της Μπράγκα. «Ο Ολυμπιακός, παράλληλα, πατάει γκάζι και για την απόκτηση ενός φορ. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μάριο Γκονθάλεθ της Μπράγκα, που μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ και στα άκρα ως πλάγιος. Ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε και επιθετικό στα επίσημα, αφού δεν γίνεται να πάει μόνο με έναν φορ, έτσι ώστε να έχει περισσότερες λύσεις ο Μαρτίνεθ και να δουλέψει με περισσότερα όπλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όλο το απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x