Stoiximan Super League

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Τζόουνς

Την περίπτωση του 24χρονου Αμερικανού, Ντιχουάν Τζόουνς, που αγωνίζεται στη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση των άκρων του.

Μία περίπτωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα το MLS έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων».

Ο λόγος για τον Ντιχουάν Τζόουνς, που χαρακτηρίζεται σαν «εργαλείο» που αγωνίζεται στα άκρα, τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ και έχει συμβόλαιο με τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιοον. Ο 24χρονος άρχισε την καριέρα του ως ακραίος επιθετικός, αλλά με τον καιρό αγωνιζόταν και πιο πίσω στο γήπεδο, παίζοντας με την ίδια ευχέρεια και αριστερά και δεξιά. Βέβαια, πιο συχνά αγωνίζεται στα αριστερά.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του, η οποία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου της, έχοντας 15 ματς ως βασικός (από τα 17 πιθανά) και καταγράφοντας στον απολογισμό του ένα γκολ και τρεις ασίστ. Η παρουσία του δεν έχει αφήσει ασυγκίνητες κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, κυρίως από τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα και αφορά στο γεγονός ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί, πιάνει θέση ξένου και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τις επιτρεπόμενους ξένους παίκτες με τους Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα. Παρ’ όλα αυτά, αν υπάρξει… κενό, τότε η περίπτωσή του θα εξεταστεί, εφόσον δεν έχει προκύψει μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x