Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Η αναμονή για τα άκρα και το γαλλικό ενδιαφέρον για Καμαρά

Στον Ολυμπιακό περιμένουν απαντήσεις από Εσκουδέρο και Μπάλντοκ, ενώ οι Γάλλοι εμπλέκουν τη Νις με τον Καμαρά.

Την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του για την κρίσιμη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, με τα άκρα της άμυνας να έχουν την τιμητική τους.

Όπως αναφέρει η Sport Day, οι πρωταθλητές έχουν κάνει σαφές το ενδιαφέρον τους για τους Εσκουδέρο και Τζορτζ Μπάλντοκ, με την περίπτωση του Ισπανού να είναι δυσκολότερη, παρά το... ψηστήρι που φέρεται να του έκανε ο Τόμας Βάτσλικ!

Όσον αφορά τον δεξιό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η περίπτωση δείχνει πιο προσιτή, με τον Άγγλο με ελληνικές ρίζες να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, τα σενάρια για τον Μαντί Καμαρά συνεχίζονται, με τους Γάλλους να αναφέρουν πως εκτός της Νάπολι, στο κόλπο είναι και η Νις.

Η γαλλική ομάδα είχε προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι και είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, ωστόσο η πολύ καλή άποψη που έχει ο νέος της τεχνικός, Κριστόφ Γκαλτιέ, ενδέχεται να φέρει νέα κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x