Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μετά τον Μπιζότ, επιβεβαίωση και για Βάτσλικ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Για πρώτη φορά τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει επιβεβαίωση για προχωρημένες επαφές τόσο για τον Μπιζότ όσο και για τον Βάτσλικ από πλευράς Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξεκάθαρο ότι δουλεύει και τις 2 περιπτώσεις μαζί, για να είναι έτοιμος και να επιλέξει εκείνον που θα του κάνει περισσότερο (οικονομικά και αγωνιστικής άποψης)», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Και οι δύο του κάνουν και υπάρχουν προχωρημένες επαφές, σε τέτοιο βαθμό που για πρώτη φορά. Στη Σεβίλλη γράφουν πρώτη φορά για τον Βάτσλικ, τονίζοντας ότι έχουν προσφορές από την Νάπολι και τον Ολυμπιακό, ενώ ο παίκτης επιθυμεί να περιμένει λίγες για να πάρει την καλύτερη για τον ίδιο απόφαση».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει θέμα Γκρενιέ», ενώ «και για τον Εντμίλσον, οι πληροφορίες λένε ότι παίρνει 3,8 εκατ. ευρώ στο Κατάρ και δεν υπάρχει νόημα για οποιαδήποτε συζήτηση».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα διαρκείας του Ολυμπιακού και συνέστησε υπομονή στους φίλους της ομάδας, αφού υπάρχει ακόμα χρόνος για να διατηρήσουν την παρουσία τους στο Καραϊσκάκη την επόμενη χρονιά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x