Stoiximan Super League

Δεν αλλάζει στάση για Παβόν η Μπόκα

Σε ανοικτή γραμμή με την Αργεντινή είναι ο Ολυμπιακός για την υπόθεση του Κριστιάν Παβόν, αλλά η Μπόκα Τζούνιορς δείχνει αποφασισμένη να καθυστερήσει τη μεταγραφή.

Την μεταγραφή του Κριστιάν Παβόν παλεύει ο Ολυμπιακός, την ώρα που η Μπόκα Τζούνιορς δείχνει πως δεν πρόκειται να λυγίσει εύκολα για την παραχώρηση του Αργεντινού εξτρέμ.

Ο 25χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», όμως η ομάδα του Μπουένος Άιρες δείχνει ανυποχώρητη.

Για αυτό το λόγο καθυστερεί όσο δεν πάει τη μεταγραφή του διεθνούς άσου, τον οποίο φέρεται να υπολογίζει κανονικά για τα ματς της επόμενης εβδομάδας με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η Μπόκα επιμένει στα 7 με 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Παβόν, ο οποίος από τον Δεκέμβριο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

Αυτό φαίνεται πως δεν συγκινεί ιδιαίτερα τους διοικούντες την ομάδα της Αργεντινής, η οποία – σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ – σκοπεύει να φτάσει στα άκρα την υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχει διαρκείς επαφές με την πλευρά του παίκτη και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πείσει την Μπόκα να συναινέσει για τη μεταγραφή, διατηρώντας στην επιφάνεια το σενάριο της συνιδιοκτησίας για να φτάσει στον επιθυμητό στόχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x