Κώστας Νικολακόπουλος

Ποιος περίμενε Σισέ, Μαντί και Μπα, έτσι στον Ολυμπιακό;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο πράγματα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

• Ο Ολυμπιακός είναι ως γνωστόν να ανακοινώσει άμεσα τη μεταγραφή του Αγκιμπού Καμαρά. Μία μεταγραφή που πέρασε στα ψιλά των περισσότερων εφημερίδων, καθότι το παιδί έπαιζε στη Λιλ Β και έρχεται για τον Ολυμπιακό Β.

• Μόνο που κάτι τέτοιες μεταγραφές να ξέρετε ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να βγουν χρυσάφι. Όπως είχε συμβεί με τον Σισέ, τον Μαντί Καμαρά και τον Ουσεϊνού Μπα-να θυμίσω ότι κι αυτοί οι παίκτες από τη Γαλλία είχαν έρθει και δη από τη Β΄ κατηγορία, από τις ομάδες της Κορσικής. Ελάχιστοι τους υπολόγιζαν κι όμως είδαμε πού έφτασαν.

• Ο Αγκιμπού μπόρεσε κι έπαιξε μόλις μία φορά σε επίσημο παιχνίδι της πρώτης ομάδας της Λιλ, τον περασμένο Γενάρη, σε ένα ματς Κυπέλλου και μάλιστα ήταν κι ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στη νίκη της ομάδας του. Και παρόλα αυτά κλήθηκε και στις αρχές Ιουνίου έπαιξε σε τρία παιχνίδια της Εθνικής Γουϊνέας, σκοράροντας μάλιστα στο ένα.

• Ένα παιδί που παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης, αλλά και σαν οκτάρι και που αν δικαιωθούν οι εκτιμήσεις του Μοντέστο σε χρόνο ρεκόρ θα παίζει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Μακάρι, όπως κι αν έχει, να ακολουθήσει τα βήματα του Σισέ, του Μαντί και του Μπα. Κι αυτός κι ο Αλγκασίμ Μπα, ο άλλος πιτσιρικάς που έχει φέρει ο Ολυμπιακός, αυτός…απευθείας από την Αφρική, με τον Πέδρο Μαρτίνς ήδη να μιλάει κολακευτικά για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας.

Άσχετο: Μου λένε ότι ο Σταφυλίδης τέλειωσε με τους Γερμανούς κι έρχεται να υπογράψει στην ΑΕΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x