Stoiximan Super League

Φουλάρει για Μπιζότ ο Ολυμπιακός

Τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός απρόοπτου τον διάδοχο του Ζοσέ Σα, έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός και περιμένει την απάντηση της Άλκμααρ.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στο θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα μεταξύ των Πειραιωτών, της Ρόμα και της Μαρσέιγ για τη θέση του γκολκίπερ, αφού οι Γάλλοι ετοιμάζονται να πάρουν τον Πάου Λόπεθ των «τζιαλορόσι» και εκείνοι με τη σειρά τους θα κινηθούν για τον Ρουί Πατρίσιο της Γουλβς.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου στους Ρωμαίους, τότε εκείνοι θα προχωρήσουν την υπόθεση του Ζοσέ Σα και οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει τις επαφές τους για τον αντικαταστάτη του.

Πιο κοντά για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό στους πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως είναι ο Μάρκο Μπιζότ. Σύμφωνα με όσα γράφει το «Φως των Σπορ», τις τελευταίες μέρες η Άλκμααρ φαίνεται πως έχει ρίξει τις απαιτήσεις της που αυτή τη στιγμή φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς πορτιέρο.

Ο παίκτης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, την ώρα που κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και εμφανίζεται έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για να προχωρήσει τη μεταγραφή του.

Οι συζητήσεις δείχνουν πως είναι σε καλό και οι Ολλανδοί φαίνεται πως θα σιγά-σιγά θα υποχωρήσουν, με στόχο να παραχωρήσουν έναν παίκτη που θα χάσουν ουσιαστικά του χρόνου χωρίς να βάλουν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία τους.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις και ο Μπιζότ να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x