Stoiximan Super League

Έρχεται ο Μπιέλ, ακολουθούν Καβαλέιρο και οι επόμενοι στον Ολυμπιακό

Σήμερα, ή το αργότερο αύριο, αναμένεται στην Αθήνα ο Πεπ Μπιέλ, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Καβαλέιρο, ο… επόμενος για τους Πειραιώτες και το «παράθυρο» άλλης μίας έκπληξης!

Μία τεράστια έκπληξη επιφύλασσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ έγινε γνωστό πως κλείνει τον Πεπ Μπιέλ της Κοπεγχάγης έναντι 6 εκατ. ευρώ και μαζί με το συμβόλαιο του Ισπανού μεσοεπιθετικού θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ!

Το όνομα του 26χρονου βραχύσωμου άσου είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες και χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο Μπιέλ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αφού παίζει πίσω από τον φορ αλλά μπορεί να παίξει ως ακραίος και ως κυνηγός.

Πλέον αναμένεται σήμερα, ή το αργότερο αύριο, ο παίκτης στην Ελλάδα για να υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο, ενώ οι Πειραιώτες προχωρούν για τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ιβάν Καβαλέιρο, ο Πορτογάλος εξτρέμ της Φούλαμ με την οποία είναι σε προχωρημένες συζητήσεις οι πρωταθλητές. Και, μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και για τον 28χρονο που μπορεί να παίξει ως εξτρέμ και ως φορ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν και εξελίξεις για την υπόθεση του Ζορντάν Αμαβί. Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Μαρσέιγ για τον Γάλλο μπακ, αλλά παρουσιάστηκε εμπλοκή στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού οι μάνατζέρ του φέρονται να έχουν κάποιες εκκρεμότητες με τους Μασσαλούς που χρειάζεται να διευθετηθούν. Αν υπάρξει λύση σε αυτό, τότε θα προχωρήσει προς θετική κατάληξη και η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ρέτσος ολοκλήρωσε χθες τα διαδικαστικά της επιστροφής του στους Πειραιώτες, πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και προπονήθηκε μετά από 5 χρόνια. Η επιστροφή του Έλληνα αμυντικού θα επισημοποιηθεί εκτός απρόοπτου σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x