Stoiximan Super League

Φουλ για τον Καράνσα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα αυτές τις ώρες για να φέρει τον Αργεντίνο σέντερ φορ από το MLS, Χούλιαν Καράνσα, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Μπορεί η μεταγραφή του Χούλιαν Καράνσα να είχε μπλοκάρει το πρωί λόγω της διαφοράς στο οικονομικό, με τον Ολυμπιακό να έδινε 6 εκατ. ευρώ και τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον να ζητούσε 10 εκατ. ευρώ, όμως τις τελευταίες ώρες, όπως μεταδίδει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι δύο σύλλογοι άρχισαν νέες διαπραγματεύσεις, προκειμένου να βρουν μία χρυσή τομή και να γίνει η μεταγραφή του 23χρονου Αργεντίνου, τον οποίο θέλουν πολύ να φέρουν στην Ελλάδα από το MLS οι «ερυθρόλευκοι»!

Οι ώρες είναι κρίσιμες, καθώς θα καταλήξουν οι συζητήσεις, αλλά είναι σαφές ότι σε αυτόν τον β' γύρο των διαπραγματεύσεων ο Ολυμπιακός και η Φιλαδέλφεια έχουν έρθει πολύ πιο κοντά, ενώ ρόλο παίζει και η επιθυμία του Καράνσα να έρθει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Όπως και αν έχει, ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κλείσει τη μεταγραφή, ενώ έχει και δύο ακόμη εναλλακτικές επιλογές αν κάτι ξαναστραβώσει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x