Stoiximan Super League

Δύο χρόνια πριν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε κάνει πέντε σερί νίκες!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν ο Ολυμπιακός πετύχαινε πέντε σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Δύο ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να κάνει ξανά ο Ολυμπιακός πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν άλλη μια «τεσσάρα», αυτήν τη φορά κόντρα στη Λαμία και έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είχαν προηγηθεί: Το 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο, το 4-0 επί του Ατρομήτου και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το 3-1 στη ρεβάνς με τη σερβική ομάδα.

Η… πεντάδα αυτή, λοιπόν, είχε να συμβεί δύο χρόνια! Συγκεκριμένα, στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 2-1 την Αντβέρπ στο φαληρικό γήπεδο, στην πρεμιέρα του Europa, ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ στη Λαμία, το 4-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης», το «διπλό» στην Τρίπολη επί του Αστέρα (0-2) και ο θρίαμβος (0-3) στη Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Τότε, εξάλλου, οι Πειραιώτες είχαν πετύχει 13 γκολ σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, ενώ τώρα έχουν στείλει 16 φορές την μπάλα στα δίχτυα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x