Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Ιωνικός: Θέλουν να… ξεφύγουν οι «ερυθρόλευκοι», για ό,τι καλύτερο οι Νικαιώτες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό και με νίκη θα βρεθεί στο +3 από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική.

Νίκη και πάει στο +3 ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Ιωνικό (19:30, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Εφόσον νικήσουν θα φτάσουν στο τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα (τελευταία απώλεια το 0-0 με Παναθηναϊκό) και θα αυξήσουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ, η οποία στραβοπάτησε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2). Σε αυτήν την περίπτωση θα πάνε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (21/11) με τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες μαζί του. Ακόμα και τον Ρέαμπτσουκ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αστράγαλο έπειτα από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπαρκόκ στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ. Εκτός είναι ο ανέτοιμος Καρμπόβνικ, ο οποίος θα μπορούσε να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που κριθεί ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Μολδαβός.

Οι Νικαιώτες στην αντίπερα όχθη, έχουν παρουσιάσει θετικό πρόσωπο έως τώρα, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που έχουν παρουσιαστεί, με τον Άοσμαν να είναι ο κορυφαίος τους παίκτης. Έχοντας συμμετοχή ΚΑΙ στα έξι γκολ τα οποία έχουν πετύχει. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με την εθνική Συρίας έχει σημειώσει τρία τέρματα, ενώ μετράει και άλλες τόσες ασίστ.

Επιστροφή στην αποστολή για τους Τσιγκρίνσκι, Τσιριγώτη, Κάνιας και Λένις, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός βρίσκεται ξανά ο Αλμπέρτο Μπουένο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ενώ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Σπανού και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ (Ανδρούτσος) - Εμβιλά, Μαντί Καμαρά – Μασούρας, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Βαφέας, Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλσιο – Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ – Τουράμ.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης, Ηλίας Αλεξέας
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
VAR: Φάμπιο Μέλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x