Stoiximan Super League

Με «νέο αίμα» στο Κύπελλο ο αήττητος Ολυμπιακός

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, με παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και παιδιά από τη Β’ ομάδα του συλλόγου, θα πάει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο.

Τη δυνατότητα να κάνει ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν το έχει κάνει μέχρι σήμερα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν - έστω και δύσκολα - ένα σημαντικό «τρίποντο», αν αναλογιστεί κανείς ότι διατήρησαν τη διαφορά από την ΑΕΚ που κέρδισε στα τελευταία λεπτά τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και διεύρυναν την απόσταση από τον ΠΑΟΚ που έχασε από τον Άρη μέσα στην Τούμπα.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές έφτασαν στην 6η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και διεύρυναν τα αήττητα σερί τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ αν υπολογίσουμε τα περσινά αποτελέσματά του δεν έχει χάσει τα 16 τελευταία παιχνίδια στη Super League. Επίσης, είναι αήττητος στα τελευταία 24 εντός έδρας.

Παράλληλα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τέλος σε μία παράδοση που τον ήθελε φέτος να κερδίζει, αφού έχει σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο και είχε αναφερθεί πρόσφατα σχετικά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 85’ και ενώ ισοφαρίστηκαν μετά από τρία λεπτά από τον Βόλο, χάρη στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά μπόρεσαν να βάλουν τέλος σε αυτή την περίεργη παράδοση που είχαν χτίσει.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού την Τετάρτη (1/12) ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο Μαρτίνς ανέβασε στην πρώτη ομάδα επτά παιδιά του Ολυμπιακού Β’, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για την επόμενη αναμέτρηση στο Κύπελλο. Πρόκειται για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Μπαγκαλιάνη, τον 19χρονο αριστερό μπακ Αποστολόπουλο, τον 21χρονο δεξιό μπακ Νίκολιτς, τον 22χρονο κεντρικό χαφ Ξενιτίδη, τον 21χρονο Κύπριο επιθετικό μέσο Κωστή, τον 18χρονο ακραίο Κίτσο και τον επίσης 21χρονο εξτρέμ Μαρίνο.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα θα δώσει ανάσες σε άλλους για να μπορέσουν να ανεβάσουν ξανά στροφές ενόψει της συνέχειας και φυσικά του κρίσιμου ματς με την Αντβέρπ, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x