Stoiximan Super League

Ο Ελ Αραμπί «έπιασε» τον Ίβιτς, «απειλεί» σε δύο κατηγορίες τον Ζιοβάνι

Στην 3η θέση των ξένων σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού βρίσκεται από προχθές ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ισοφάρισε την επίδοση του Ίλια Ίβιτς και πλέον «απειλεί» σε δύο κατηγορίες τον Ζιοβάνι.

Το ντεμπούτο του Πεπ Μπιέλ στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, με μία ασίστ και γκολ στο 3-1 του Καραϊσκάκη, ήταν εκείνο που ξεχώρισε από αγωνιστικής άποψης για τους «ερυθρόλευκους».

Όμως από το συγκεκριμένο ματς προέκυψε και ένα στατιστικό θέμα, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να ανεβαίνει στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μαροκινός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 80 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως έτσι έπιασε στην τρίτη θέση των ξένων σκόρερ όλων των εποχών των Πειραιωτών τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε ανάλογη επίδοση σε πέντε χρόνια (1994-1999), και πλέον έχει μπροστά του τον Ζιοβάνι (1999-2005) που σταμάτησε στα 98 και πολύ μπροστά είναι ο ιστορικός αρχηγός της ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με 158.

Την ίδια στιγμή, ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 59 γκολ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη επίδοση του Υβ Τριαντάφυλλου και «απειλεί» εκ νέου τον Ζιοβάνι αλλά και τον Βασίλη Καραπιάλη που είχαν 61 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x