Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ σπάει τη μονοτονία με… ποικιλία ασκήσεων στις προπονήσεις!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φροντίζει να κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών του στα ύψη, αφού σε κάθε προπόνηση αλλάζει και το… ασκησιολόγιο.

Αποστολή στην Αυστρία: Ηρακλής Αντύπας

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Τιρόλ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει φροντίσει να δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την φιλοσοφία του αλλά και τον διαφορετικό τρόπο δουλειάς του.

Η μπάλα είναι το κυρίαρχο στοιχείο των προπονήσεων, με την ένταση να ανεβοκατεβαίνει και ο Ισπανός τεχνικός παρέα με τους συνεργάτες του συμμετέχουν ενεργά.

Ο Μαρτίνεθ φροντίζει να κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών του στα ύψη και να… σπάει τη μονοτονία με τον τρόπο δουλειάς του, αφού το ασκησιολόγιο σε κάθε προπόνηση αλλάζει. Οι ασκήσεις που επιλέγονται για κάθε προπόνηση είναι διαφορετικές, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν να το διασκεδάζουν και να τους αρέσουν όσα γίνονται μέσα στο χορτάρι.



Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, ο Μαρτίνεθ δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην ισορροπία που πρέπει να έχει η ομάδα, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένα «παιχνίδι» στο οποίο οι δύο ομάδες έπρεπε να ανταλλάξουν συγκεκριμένο αριθμό πασών με τα χέρια (αλά χάντμπολ) και στη συνέχεια να σκοράρουν με το κεφάλι.

Στη συνέχεια, η μπάλα… κατέβηκε στο χορτάρι και οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να παίζουν με μια επαφή με τα πόδια, ενώ κάθε φορά που έμπαινε γκολ σε κάποια εστία, οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να τρέξουν σε συγκεκριμένες θέσεις στις γωνίες, κάτι που θύμιζε λίγο από μπέιζμπολ.

Οι Χουάνγκ, Ανδρούτσος να σημειωθεί πως ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, απλώς αυτό γίνεται ανάλογα με τις εκάστοτε μετρήσεις των ποδοσφαιριστών. Από τη μεριά του, ο Ζινκερνάγκελ ξεκίνησε την προπόνηση και ακολούθησε το πρώτο μέρος και μετά έκανε πρόγραμμα παρέα με τους δύο προαναφερθέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x