Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την 11άδα με Ατρόμητο

Ποιες είναι οι σκέψεις του Μίτσελ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο; Ο Χάμες προπονήθηκε αλλά υπολογίζεται για την 11άδα;

Ο αγώνας Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο πλησιάζει και ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για την 11άδα των ερυθρολεύκων στο ματς αυτό. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να έχει στο μυαλό του να βασισθεί στους παίκτες που χρησιμοποίησε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που ως ένα σημείο είναι και αναμενόμενο καθώς οι περισσότεροι μουντιαλικοί παίκτες δεν έχουν μπει κανονικά στις προπονήσεις και κάποιοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη.

Χθες ο Μίτσελ είδε τον Χάμες να γυμνάζεται κανονικά και έτσι να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο Μίτσελ μη έχοντας τον Κολομβιανό στα πλάνα του είχε στο μυαλό του μια άλλη ενδεκάδα, χωρίς αυτόν. Με τον Πασχαλάκη πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια, τους Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλο και Ρέτσο στην άμυνα, τους Εμβιλά και Κασάμι στη μεσαία γραμμή, και μπροστά τους, τους Μπιελ, Φορτουνη και πιθανότατα τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Ελ Αραμπι να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση και αναμένεται να γίνουν περισσότερο ξεκάθαρα ορισμένες σκέψεις του προπονητή του Ολυμπιακού για την 11άδα. Όπως και για το εάν υπολογίζει τον Χάμες για αυτή.

Θυμίζουμε ότι ο Χάμες δεν είχε παίξει στο φιλικό με τη Νοτιγχαμ Φόρεστ καθώς ήταν τραυματίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x