Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη δεν έχει κερδίσει τον Ατρόμητο για το Κύπελλο»

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εκτίμησε ότι θα έχει ένα πολύ σκληρό ματς αύριο, υπενθυμίζοντας ότι και στις δύο προηγούμενες φορές που έπαιξε με την ομάδα του Περιστερίου για τον ίδιο θεσμό στο Καραϊσκάκη δεν κέρδισε, με τα δύο ματς να λήγουν 0-0 και στο 2014 αλλά και το 2017. Μάλιστα επεσήμανε και οι δύο αναμετρήσεις είχαν γίνει αντίστοιχα τέτοιες εποχές του έτους, με ίδιες καιρικές συνθήκες.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχέδια του Μίτσελ για τον αγώνα αυτό. Τόνισε ότι προφανώς δεν είναι τυχαίο που και στα τρία φιλικά παιχνίδια ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε βασικούς τους Ρέτσο και Αγκιμπού, σχολίασε κάποια πράγματα και αναφέρθηκε στους πολλούς απόντες που θα έχει ο Ολυμπιακός (Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπα, Σισέ). Τέλος ανέφερε ότι ο Χάμες είναι πολύ δύσκολο να είναι στην 11άδα αφού προέρχεται από τραυματισμό…

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x