Stoiximan Super League

Γιόβετιτς ο «εκλεκτός» φορ του Ολυμπιακού!

Μετά την εξέλιξη με τον Χουλιάν Καράντσα, ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την επίθεση είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό για το θέμα του επιθετικού!

Μετά την ανατροπή στα δεδομένα με τον Χουλιάν Καράντσα, ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για την επίθεση είναι, πλέον, ο Στέφαν Γιόβετιτς, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι, πράγματι, το όνομα του Γιόβετιτς, το οποίο είχε αναφέρει νωρίτερα, είναι εκείνο, που «παίζει» πια δυνατά για τη θέση του φορ. Μάλιστα, σημείωσε ότι αυτή την ώρα γίνονται συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του 33χρονου παίκτη, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και να τον δηλώσει η ομάδα στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Μαυροβούνιος Στέφαν Γιόβετιτς (διεθνής 68 φορές με 31 γκολ) έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μονακό, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα Βερολίνου, από την οποία και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:





Ο Στέφαν Γιόβετιτς εν δράσει:





Το προφίλ του Γιόβετιτς:

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι κλείνει Γιόβετιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x