Stoiximan Super League

Ποιος είναι ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Δείτε τον εν δράσει

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Κορεάτη χαφ, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, και το sportfm.gr σας δίνει τις πρώτες πληροφορίες γι' αυτόν, ενώ σας παραθέτει και διάφορα βίντεο.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος Κορεάτης χαφ αποχωρεί από τη Ρούμπιν Καζάν και πιάνει... Λιμάνι, με τους «ερυθρόλευκους» να αποκτούν έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλά χαρακτηριστικά ενισχύοντας σημαντικά τον άξονά τους.

O ύψους 177 εκατοστών μέσος, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα. Είναι κυρίως εσωτερικός χαφ, αλλά έχει την ευχέρεια και τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί τόσο ως αμυντικός όσο και ως επιθετικός μέσος.



Η Daejeon Citizen ήταν η πρώτη του ομάδα, ενώ το 2018 ακολούθησε ο δανεισμός του στην Asan Mugunghwa για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Έκανε το άλμα στην καριέρα του τον Ιανουάριο του 2019 όταν πήρε μεταγραφή στην Βανκούβερ για 1,56 εκατ. ευρώ και μετά από ενάμιση χρόνο η Ρούμπιν Καζάν ξόδεψε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ο κανονισμός που πέρασε η FIFA, επέτρεψε σε πολλούς ποδοσφαιριστές να φύγουν από αυτά τα μέρη και να αναζητήσουν μια νέα ποδοσφαιρική... πατρίδα, με τον Χουάνγκ να επιστρέφει στην Κορέα για λογαριασμό της Σεούλ με την οποία έγραψε 10 συμμετοχές.



Παρότι 25 ετών (γεννηθείς στις 20/09/1996) έχει ήδη 34 συμμετοχές με 4 γκολ με τη φανέλα της χώρας του. Στο επίπεδο κάτω των 23 ετών, ο Χουάνγκ ήταν μέλος της ομάδας της Νότιας Κορέας που κέρδισε χρυσά μετάλλια στους Ασιατικούς Αγώνες του 2018.

Ο Χουάνγκ φέρεται να είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες στη Γαλλία και τη Γερμανία προσφάτως. Χαρακτηρίζεται ως ένας ευέλικτος πλέι μέικερ που συνδυάζει τις επιθετικές του αρετές με τα κλεψίματα και τις επεμβάσεις στο ανασταλτικό του κομμάτι. Αποτέλεσε βασικό γρανάζι σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε, οπως και στην εθνική Νοτίου Κορέας στην οποία βρισκεται τώρα ως προπονητής ο πρώην ερυθρόλευκος τεχνικός, Πάουλο Μπέντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x