Stoiximan Super League

Ξανά άτυχος ο Γκάρι Ροντρίγκες, φόβοι για θλάση στον Ολυμπιακό

Εντός της ημέρας θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γερμανία.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τους Γερμανούς και, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», μετά το σφύριγμα της λήξης εκφράζονταν φόβοι πως έχει υποστεί ξανά θλάση.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως αφορά τον οπίσθιο μηριαίο.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του ιατρικού τιμ, τότε ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου, στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για το αεροδρόμιο με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα, ενώ σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x