Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Του έλειψε το 0-2 του Ολυμπιακού, τελείωσε την κουβέντα για το τέρμα ο Πασχαλάκης»

Το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν κυνηγάς και είσαι πίσω από την μπάλα, θα σου βγει η κούραση και το είδαμε στο τέλος. Όσο έφτανε το τελευταίο σφύριγμα, είδαμε να κυνηγάει την μπάλα. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός μέχρι το 65'-70' να έχει αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα με τις ευκαιρίες που είχε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Αυτό που είχε στο πλάνο του Μίτσελ, να εκμεταλλευτεί τον Γκάρι Ροντρίγκες του βγήκε. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι λειτούργησε, όμως δεν είχε το 0-2 που δικαιούταν να είχε. Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά, έκανε μία καλή εμφάνιση, και να διεκδικεί αυτό που σε πολλούς φάνταζε ως υπερβολή από τα λεγόμενα του Ισπανού. Φάνηκε όμως ότι δεν ήταν υπερβολή».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Ήταν μία εμφάνιση από τον Γκάρι, που πραγματικά είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός και για αυτό πήρε φανέλα βασικού. Φοβούνται θλάση στον Ολυμπιακό, ο οποίος γύρισε το βράδυ μετά το ματς για Ελλάδα. Σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς έρχονται δύσκολα ματς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τη Ναντ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αν και χρειάζεται τους βαθμούς για τον ίδιο και την Ελλάδα. Τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν η ομάδα είχε έναν τελικό με του Γάλλους την ερχόμενη Πέμπτη, την ώρα που καλείται να ανεβάσει στροφές και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Στον Ολυμπιακό κρατούν την εικόνα της ομάδας μέχρι το 65’ και η ζυγαριά είναι με θετική διάθεση. Την ίδια στιγμή, ο Πασχαλάκης ήταν τρομερός και κάπου εδώ τελειώνει την κουβέντα για τον τερματοφύλακα. Ο Ελ Αραμπί, επίσης, ήταν πολύ καλός. Και ο Μασούρας ήταν στους διακριθέντες του χθεσινού ματς. Ο Ντόι, χωρίς να έχει κάποιον έμπειρο δίπλα του, ήταν αρκετά καλός σε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x