Stoiximan Super League

Προτεραιότητα η αποσυμφόρηση του ρόστερ για Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Μία σειρά από σημαντικές αποφάσεις καλείται να λάβει τις επόμενες ημέρες ο Μίτσελ, του οποίου η επιστροφή σηματοδοτεί εξελίξεις με αποχωρήσεις και αφίξεις.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μίτσελ, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό στο β’ μισό της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται μία σειρά από σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζεται να γίνουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Εκτός από τις προσθήκες που δεδομένα θα υπάρξουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα υπάρξουν και παίκτες που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν παίκτες, που είτε δεν υπολογίζεται είτε δεν τους θεωρεί απαραίτητους. Πρόκειται για παίκτες όπως ο Μαρσέλο, ο Βρσάλικο, ο Σισέ, Ουί-Τζο, ο Αμπουαμπάρκ Καμαρά, ο Ντε Λα Φουέντε, ο Μπόουλερ, ο Κούντε, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Λάιντνερ, ακόμα και ο Γκάρι Ροντρίγκες λόγω των συχνών τραυματισμών του.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, είναι γνωστό πως οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζεται δύο ακραίους μπακ (δεξί και αριστερό), έναν κεντρικό αμυντικό και έναν εξτρέμ (με πιθανότερο τον Μαντσίνι του Άρη).

Εάν όμως αποχωρήσει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, τότε μπορεί να γίνει μία επιπλέον κίνηση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x