Stoiximan Super League

Έβγαλε ζητήματα, αλλά και νέες ιδέες στο φιλικό με τη Σαμπάχ ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει αρκετά αμυντικά ζητήματα, αλλά και καλά επιθετικά διαστήματα, μένοντας στην ισοπαλία με τη Σαμπάχ (1-1).

Ξεκίνησε πολύ καλά, είχε κάποια καλά διαστήματα μεσοεπιθετικά, αλλά και αμυντικά ζητήματα στη φιλική ισοπαλία με τη Σαμπάχ ο Ολυμπιακός (1-1).

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε πολύ καλά στο ματς, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δέχθηκε αρκετές φάσεις και γκολ στο πρώτο μέρος, το οποίο προήλθε από αδράνεια των Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Με την ίδια όρεξη μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο, το οποίο εξαργυρώθηκε με το γκολ του Μασούρα στο 64'.

Πρέπει να δουλέψει πολλά πράγματα και κυρίως από τη μεσαία γραμμή και πίσω, ενόψει και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο Ισπανός τεχνικός, που είδε τον Μπουχαλάκη να αποχωρεί στο 30’. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Φορτούνη, ο οποίος ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Επόμενο φιλικό για τους Πειραιώτες, στις 26 Ιουλίου κόντρα στη Ρέιντζερς στην Σκωτία.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στον Ολυμπιακό. Στο 5’, ο Μπιέλ πήρε την μπάλα από τα δεξιά και συνέκλινε προς τον άξονα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής, δεν απείλησε τον Ιμανόφ. Στο 11’, ήταν η σειρά της Σαμπάχ να απειλήσει. Ο Ιρασάμπαλ έκανε ωραία κίνηση και σέντρα για τον Καμάλοφ, η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τζολάκη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε τη σέντρα, ο Ελ Αραμπί την κεφαλιά-πάσα για τον Μπιέλ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ιμανόφ, που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17’, οι Αζέροι είχαν ακόμη μία καλή στιγμή στο ματς. Μετά από ωραία ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε στον Βολκόφ, ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει.

Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1

Στο 35’, η Σαμπάχ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Βολκόφ βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη και «τσίμπησε» όμορφα την μπάλα από πάνω του, αλλά ο Ανδρούτσος ήταν σε καλή θέση και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ! Με την εκτέλεση, ο Νουρίγεφ πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, χωρίς να καταφέρνει να νικήσει τον Τζολάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, οι Αζέροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Βολκόφ βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη μετά από λάθος εκτίμηση του Μπα (και κακή πάσα προς τα πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ), τον προσπέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 των Αζέρων. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 46’, ο Φορτούνης έκανε φανταστική κάθετη για τον Μασούρα, ο οποίος βγήκε σε πλάγια θέση απέναντι στον Ιμάνοφ, με τον τερματοφύλακα της Σαμπάχ να τον νικά. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φορτούνης πήρε την μπάλα στα αριστερά και σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Ιμάνοφ να μπλοκάρει σταθερά.

Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1

Στο 57’, ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Ελ Αραμπί μετά από εξαιρετική συνεργασία, αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο 63’, οι Πειραιώτες αναπτύχθηκαν γρήγορα από τα αριστερά, με τον Ρέαμπτσιουκ να κάνει τη σέντρα για τον Ελ Αραμπί, η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ιμάνοφ και πέρασε άουτ!

Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά για τον Ελ Αραμπί, εκείνος δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε, με τον Μασούρα να εκμεταλλεύεται και την αδράνεια της άμυνας και με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1!

Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ελέω και των πολλών αλλαγών των δύο ομάδων. Στο 88’, ο Τιλ βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη μετά από ωραίο γύρισμα, αλλά το σουτ του επιχείρησε ήταν αδύναμο, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Στο 90’+1’, ο Ρόντινεϊ υποδέχθηκε ωραία την μπάλα από τα δεξιά, και φέρνοντας την στο αριστερό, έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Ιμάνοφ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 90’+2’, ο Τιλ βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη, ο οποίος τον νίκησε, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Τζολάκης (46' Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63' Κίνι), Ντόη, Μπα (46' Ρέτσος), Ανδρούτσος (46' Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30' Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (74' Λιάτσος), Μπιέλ (66' Βρουσάι), Μασούρας (74' Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Σαμπάχ (Μουράντ Μουσάγεφ): Ιμάνοφ, Λέτιτς, Ιρασάμπαλ, Τσάκλα, Σεϊντέγιεφ, Ντα Σίλβα, Καμάλοφ, Ισάγιεφ, Νουρίγιεφ, Αλασκάροφ, Βολκόφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x