Stoiximan Super League

Στο Κόπα Άφρικα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Οριστικά παρών στο Κόπα Άφρικα θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες που κλήθηκε στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην αποστολή της εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου για το προσεχές Κόπα Άφρικα θα είναι οριστικά ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την κλήση του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα στις προεπιλογές των εθνικών τους ομάδων συμπεριλήφθηκαν οι Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, αλλά και ο Πιέρ Κουντέ.

Συγκεκριμένα, οι δύο Καμαρά είναι στις πρώτες επιλογές για την εθνική Γουινέα, ενώ ο 26χρονος πρώην χαφ της Μάιντς βρίσκεται στα πλάνα της εθνικής Καμερούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά κάνει σέντρα στις 9 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x