Stoiximan Super League

Τα δίνει όλα για Μπακαμπού ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Σεντρίκ Μπακαμπού, παρά τις «Σειρήνες» σε Ισπανία και Γαλλία, δείχνουν στον Ολυμπιακό, προσφέροντας ένα τεράστιο διετές συμβόλαιο στον Κονγκολέζο φορ.

Από την επίθεση φαίνεται πως ξεκινάει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, καθώς άμεση προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Σεντρίκ Μπακαμπού στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Όπως υπογράμμισε και χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Κονγκολέζου επιθετικού για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει για δύο τουλάχιστον χρόνια τον παίκτη, στον οποίο ετοιμάζεται να προσφέρει ένα τεράστιο συμβόλαιο που ξεπερνάει μάλιστα εκείνο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2 εκατ. ευρώ).

Η πρόταση που έχει στα χέρια του ο διεθνής στράικερ αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι «Σειρήνες» από Ισπανία και Γαλλία προσπαθούν να τον δελεάσουν να αφήσει την Ελλάδα που έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένειά του για να αγωνιστεί σαφώς σε ένα πιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και ίσως σύντομα σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x