Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μάχη στην Τούμπα και εξελίξεις με Κορδόν και Ρεμπρόφ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, λέγοντας ότι οι Πειραιώτες πρέπει να δώσουν μία μάχη για να μπορέσουν να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την 3η θέση, υποστηρίζοντας ότι ο Ανιγκό αν δεν μας εκπλήξει την τελευταία στιγμή, θα έχει την ίδια ενδεκάδα με τα δύο προηγούμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός περιμένει σοβαρές εξελίξεις στα «καυτά» θέματα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Οι πρώτοι στόχοι του αυτή τη στιγμή είναι ο Ρεμπρόφ και ο Κορδόν, αντίστοιχα.

Όμως πρόκειται για δύσκολους στόχους, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας πιέζει τον προπονητή να αναλάβει εκεί καθήκοντα και για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες, ακόμα και από την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Ειδικά για τον Ρεμπρόφ, τόνισε, πως μπορεί να έχουμε εξελίξεις και αύριο.

Τέλος, στάθηκε στο ότι οι Ιταλοί και Ισπανοί δημοσιογράφοι από χθες το βράδυ έχουν βάλει εκ νέου στο «κάδρο» για τον Ολυμπιακό τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x