Stoiximan Super League

Σταματέλος: Υπάρχει ένας προπονητής που δεν έχει βγει το όνομά του και είναι σε επαφές ο Ολυμπιακός

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός, έστω και στο φινάλε της σεζόν, έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μπορεί να χάθηκε το πρωτάθλημα, αλλά δεν αδιαφορεί. Θα προσπαθήσει να κάνει το καθήκον του, αλλά αν χάσει το εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου, αυτή θα είναι μία διαφορετική υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ κρατάει αυτή τη στιγμή την τύχη στα χέρια του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει στην Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση να έχει την ίδια ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας τον Μπιέλ που δεν έχει θέλξει με την εικόνα του το τελευταίο διάστημα. Ίσως να πάει και με ένα 4-3-3, όπως πήγε στη Φιλαδέλφεια και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Για το θέμα του προπονητή, υπογράμμισε ότι: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει το μυαλό του στον προπονητή και στην ενίσχυση της ομάδας. Οι Ιταλοί επαναφέρουν το όνομα του Γκατούζο… Ο Ρεμπρόφ έχει εξαιρετική πρόταση από την ουκρανική ομοσπονδία και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένος Ιταλός έγραψε για τον Γκατούζο και δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε με αυτή την πληροφορία. Υπάρχει και ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει και συνεχίζουν τις επαφές μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x