Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Το 4-3-3 και τα διλήμματα του Μαρτίνς

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-3-3 στη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς. Τα διλήμματα του Μαρτίνς.

Οι περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στο κέντρο επιτρέπουν στον Πέδρο Μαρτίνς να επαναφέρει το αγαπημένο του 4-3-3 στη διάταξη του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς της Τρίτης με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεδομένου ότι ο Εμβιλά είναι έτοιμος για να βγάλει όλο το ματς, ενώ και ο Μπουχαλάκης είναι ξανά ετοιμοπόλεμος, ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως θα επιστρατεύσει τριάδα στο κέντρο. Οι Εμβιλά και Καμαρά θεωρούνται σίγουροι, ενώ ο Μπουχαλάκης φαίνεται πως θα διεκδικήσει μια θέση με τον Κούντε.

Στην άμυνα ο Παπασταθόπουλος όλα δείχνουν πως θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με παρτενέρ τον Σεμέδο. Ο Ανδρούτσος έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, θα πάρει το άλλο άκρο. Μπροστά ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί, που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, από την αρχή αυτή τη φορά.

Ίσως το μεγαλύτερο ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης έχει ανταποκριθεί περίφημα, αλλά ο Βατσλίκ μετρά πλέον αρκετές εβδομάδες προπονήσεων και ίσως προτιμηθεί η δική του εμπειρία κάτω από τα δοκάρια σε ένα ματς με τόση πίεση.

Στη σημερινή και αυριανή προπόνηση θα υπάρχει ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πλήθος επιλογών και ουσιαστικά δεν υπολογίζει μόνο στους τραυματίες Φορτούνη και Τικίνιο (με τον Βραζιλιάνο να είναι και τιμωρημένος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x