Stoiximan Super League

Ζιοβάνι: «Να είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, όπως εγώ, ο Μαρσέλο»

Το μήνυμα που έστειλε ο άλλοτε Βραζιλιάνος σταρ του Ολυμπιακού στον Μπάμπη Χριστόγλου για τον συμπατριώτη του μπακ-χαφ που ετοιμάζεται να ντυθεί ερυθρόλευκα.

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα κατάφερε να φέρει εις πέρας ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνο σταρ πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League, μετράει αντίστροφα για την άφιξή του, καθώς αναμένεται αύριο το απόγευμα στην Αθήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και να πιάσει δουλειά με τους Πειραιώτες.

Ένας από τους παίκτες που έχουν φορέσει και έχουν… μαγέψει τα πλήθη με την ίδια ερυθρόλευκη φανέλα είναι χωρίς αμφιβολία ο Ζιοβάνι, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για την μεταγραφή του συμπατριώτη του αμυντικού, έστειλε μήνυμα στον Μπάμπη Χριστόγλου.

«Μόλις έμαθα ότι ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφή τον Μαρσέλο. Ελπίζω να είναι και αυτός ευτυχισμένος, όπως ήμουν και εγώ, και του εύχομαι να πάρει πολλούς τίτλους. Είναι τεράστιος παίκτης. Τα καλύτερα για εσένα και τον Θρύλο», ήταν τα λόγια του αγαπημένου «Ζίο» στον ραδιοφωνικό παραγωγό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Μπάμπης Χριστόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x