Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζει ότι η βαθμολογία έπρεπε να ήταν 53-51 και όχι 54-49»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιστολή του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ μέσω της οποίας ζητάεΙ ελίτ διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επιστολή του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ και τα αγωνιστικά νέα ενόψει ντέρμπι.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επιστολή του Ολυμπιακού προς τον Στιβ Μπένετ, με την οποία ζητάει ελίτ διαιτητή στο ντέρμπι, είπε ότι η ομάδα του Πειραιά «υπενθυμίζει προς την ΚΕΔ ότι υπάρχει αλλοίωση ολόκληρου του πρωταθλήματος μέσω της διαιτησίας στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο».

Διότι, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», χωρίς την ισοφάριση του «τριφυλλιού» με το πέναλτι στο 97’ δεν θα ήταν η βαθμολογία Παναθηναϊκός 54 βαθμοί-Ολυμπιακός 49 βαθμοί, αλλά Παναθηναϊκός 53-Ολυμπιακός 51. Επεσήμανε ότι οι «αιώνιοι» θα ήταν σε απόσταση αναπνοής με αυτά τα δεδομένα και όχι με διαφορά πέντε πόντων όπως τώρα.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε ότι η αίσθηση που βγαίνει ότι θα παίξει ο Χάμες και πως πιθανόν να αγωνιστεί ο Παπασταθόπουλος. Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να περιμένουμε οπωσδήποτε και την αυριανή προπόνηση για να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x