Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Αναμέτρηση αποδείξεων στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται απόψε (20:30 Novasports Prime) στους «Ζωσιμάδες» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ματς που κλείνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 20:30 (Νοvasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στους «Ζωσιμάδες» για την 18η αγωνιστική της Super League 1 σε ένα ματς... αποδείξεων και για τους δύο.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει μπει στον δεύτερο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς προέρχεται από τέσσερα θετικά αποτελέσματα με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λεβαδειακό αλλά και ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Λαμία, που φέρνουν πλέον την ομάδα του Θανάση Στάικου στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς με την ψυχολογία να κυμαίνεται πλέον σε θετικά επίπεδα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει στη διάθεση του όλα του τα όπλα.


Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:Τσιντώτα, Σούλη, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκη, Πήλιο, Εραμούσπε, Μπακαδήμα, Καραχάλιο, Τζίμα, Τσάβο, Ριένστρα, Κιάκο, Τζίνο, Λιάσο, Μορέιρα, Αλ, Λώλη, Σταματελόπουλο, Νίνη, Παμλίδη, Φοφανά και Μπάλαν.

Στην αντίπερα όχθη ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες για το πρωτάθλημα μετά και την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή με 42 βαθμούς μετρώντας 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλουν να αποδείξουν ότι καλώς βρίσκονται στην κορυφή «χτίζοντας» συνάμα ψυχολογία για τις τρεις επικείμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στα θετικά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι ο Χουάνκαρ επανήλθε από τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ εκτός έμειναν ο άρτι αφιχθείς, Λάζλο Κλαϊχνάισλερ αλλά και ο τραυματίας Μάγκνουσον.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής


Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας-Σόρια, Παντελάκης, Eραμούσπε, Πήλιος- Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο-Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν


Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πούχατς- Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης-Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
1ος Βοηθός: Ψαρρής,
2ος βοηθός: Μεϊντάνας
4ος διαιτητής: Ματσούκας
VAR: Τζοβάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x