Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός: «Μάχη» στο Αγρίνιο υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό για την αναμέτρηση που ανοίγει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 1.

Παναιτωλικός και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή στις 16:00 για την 11η αγωνιστική της Super League 1 υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν που θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου του Αγρινίου.

H oμάδα του Γιάννη Αναστασίου, αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και ένα μήνα όταν είχε κερδίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 4-1 για την 6η αγωνιστική, με το παιχνίδι απέναντι στους Βοιωτούς να είναι σημαντικό για το «restart». Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, μετρώντας μετά από 10 ματς, 3 νίκες, 3 ήττες και 4 ισοπαλίες. Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν υπολογίζει στον Ντίας που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κοντογιάννης.


Aπό την άλλη μεριά ο Λεβαδειακός, έρχεται... με φόρα από την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική και θέλουν δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που θα τους δώσουν ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς μετά και τη νίκη του Ιωνικού στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και συγκομιδή, 1 νίκη 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Σαντομιέρσκι, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Πέτρε, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.


Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Δημήτρης Σαμοϊλης, Πέτρος Πάτρας
4ος διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας
VAR: Θανάσης Τζήλος


Οι πιθανές ενδεκάδες:
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης- Αποστολάκης, Μλάντεν, Κορνέλιους, Xουχούμης- Φλόρες, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Σενγκέλια- Καρέλης
Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς-Tσάπρας, Μπάχανακ, Τζημόπουλος, Βήχος- Νίκας, Χάμοντ, Σκβάρκβα, Λούα-Λούα, Γιαννιώτας- Δούμτσιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x