Stoiximan Super League

Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε καλό παιχνίδι, έχει πολύ δρόμο μπροστά του ο Αϊτόρ»

Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό ενόψει και της «μάχης» με τη Βιγιαρεάλ, όπως και για τη σταδιακή επιστροφή του Αϊτόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:
Για τα πολλαπλά οφέλη του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα ήταν ερωτηματικό το πώς θα αντιδρούσαμε στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και με τον Παναιτωλικό είναι πολύ δύσκολα εδώ τα παιχνίδια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κρίνοντας ότι παίξαμε μετά από δύο εβδομάδες, στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί λόγω των εθνικών ομάδων. Είχαμε καλούς συνδυασμούς, είχαμε φάσεις στο ματς και καλή διάθεση. Δίκαια νικήσαμε».

Για τη σταδιακή επανένταξη του Αϊτόρ: «Πρωτίστως η επιστροφή του στη δράση είναι πολύ σημαντική, έχει δώσει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, έχει δρόμο μπροστά του. Δεν είναι εύκολη η επιστροφή, έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, δύσκολα παιχνίδια. Προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις κι εμείς προσπαθούμε από την πλευρά μας να δώσουμε ον απαιτούμενο χρόνο μέσα από τα παιχνίδια. Έχει τεράστιο εγωισμό μέσα του και από τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών και της υπόλοιπης ομάδας πολύ σύντομα θα είναι στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x