Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Τερίμ έχει ξεχωρίσει τον Φικάι - Μεγάλο κίνητρο για αυτόν το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την προσωπικότητα του Φατίχ Τερίμ, ενώ μετέφερε και όλα τα τελευταία νέα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα όσα προσπαθεί να περάσει στο «τριφύλλι» ο Φατίχ Τερίμ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, αρχικά αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε ο Τούρκος τεχνικός για την ενδεκάδα του αποψινού ματς, ενώ τόνισε ότι έχει ξεχωρίσει τον Φικάι αυτές τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί.

«Έχει κάνει δοκιμή με Τσέριν εξάρι ο Φατίχ Τερίμ και Βιλένα, Μπερνάρ λίγο πιο μπροστά. Πιθανότατα Αράο-Γεντβάι στα στόπερ. Ζητάει πρέσινγκ σε έντονο βαθμό από το 1'. Θέλει δύναμη και ένταση ο Τερίμ. Παίρνει αρκετά ρίσκα στη διάρκεια του αγώνα στην καριέρα του. Του αρέσει να δουλεύει και με παιδιά από τις ακαδημίες. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια και βασικός ο Φικάι. Έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά θέλει λίγο περισσότερη δουλειά στο κομμάτι της δύναμης.».

Mεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο μεγάλο κίνητρο που έχει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό: «O Tερίμ είναι ένας σταρ στην Τουρκία και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Το κίνητρο του είναι τεράστιο στον Παναθηναϊκό. Ειδικά το γεγονός ότι η ομάδα έχει 14 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα του το κάνει μεγαλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος που γενικότερα έχει δεθεί σε όποια ομάδα και αν έχει πάει.».

Aκούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x