Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Ούτε το VAR συμβουλεύει τον διαιτητή να δώσει το πέναλτι… Απίστευτο»!

Ο Παναθηναϊκός σχολίασε μέσω Twitter την απίστευτη φάση του 40ού λεπτού, με τον διαιτητή Φωτιά και τον Σιδηρόπουλο στο VAR να κλείνουν τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Παλάσιος!

Τρομερά πράγματα στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο!

Ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, ενώ βρισκόμαστε στην εποχή του VAR, είναι αδιανόητο, πραγματικά, να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες. Θυμίζουμε πως είχαμε καταρχήν τη φάση του 37ου δευτερολέπτου, με το χέρι του Εσκοβάλ στη σέντρα του Μαντσίνι. Ο Βασίλης Φωτιάς δεν έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά κόρνερ, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο VAR να συμφωνεί μαζί του και να μην πηγαίνει, έστω, να εξετάσει τη φάση! Το ίδιο, δε, συνέβη και στο 9', με τον Ιωαννίδη να τρώει κλωτσιά στη μεγάλη περιοχή από τον Εσκοβάλ και πάλι τους Φωτιά-Σιδηρόπουλο να μην… ασχολούνται!

Αλλά η φάση του 40ού λεπτού είναι πραγματικά για να σηκώνεις τα χέρια ψηλά! Μετά τη γλυκιά σέντρα του Χουάνκαρ, ο Παλάσιος πήγε να τελειώσει τη φάση, αλλά ο Αρούνα Σι και ο Κλέιμαν τον έκαναν… σάντουιτς, με τον πρώτο να τον τραβά και τον δεύτερο να πέφτει πάνω του. Μιλάμε, δηλαδή, για διπλή παράβαση, αλλά ο Φωτιάς έκλεισε και πάλι τα μάτια, το ίδιο και ο Σιδηρόπουλος!

Τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός μέσω Twitter:









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x