Stoiximan Super League

Πέναλτι-μαρς σε Παλάσιος από Σι, Κλέιμαν, «παίζετε» ξανά από Φωτιά-Σιδηρόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός φώναξε σωστά για πέναλτι στο 40ο λεπτό, όταν σε προσπάθεια του Παλάσιος να σκοράρει, οι Σι και Κλέιμαν τον έβαλαν στην μέση και δεν του επέτρεψαν να τελειώσει τη φάση.

Αρνήθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο 40ο λεπτό ο Βασίλης Φωτιάς! Ο ρέφερι του αγώνα με τον Βόλο αλλά και ο VARίστας, Τάσος Σιδηρόπουλος, έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου σε μια φάση που υπήρξε καθαρή παράβαση εντός περιοχής και μάλιστα από δύο παίκτες στον Παλάσιος!

Μετά τη γλυκιά σέντρα του Χουάνκαρ, ο Αργεντινός εξτρέμ πήγε να τελειώσει τη φάση αλλά ο Αρούνα Σι και ο Κλέιμαν τον έκαναν… σάντουιτς, με τον πρώτο να τον τραβά και τον δεύτερο να πέφτει πάνω του! Ωστόσο, κανείς από τη διαιτητική ομάδα δεν έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά κόρνερ!



«40' Σέντρα του Μαντσίνι ο Παλάσιος στη μικρή περιοχή ανατρέπεται από τον Σι. Είναι πέναλτι, το οποίο σε πρώτη φάση ο διαιτητής δεν καταλογίζει», έγραψαν οι πράσινοι για τη φάση στο twitter και στη συνέχεια έκαναν δικαιολογημένα νέο τιτίβισμα: «Ούτε το VAR συμβουλεύει τον διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Απίστευτο!».






Νωρίτερα, θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός φώναξε για πέναλτι στο 1ο λεπτό σε χέρι του Άλχο μετά τη σέντρα του Μαντσίνι, αλλά και σε μονομαχία του Μαντσίνι με τον Εσκοβάλ, με το ματς να συνεχίζεται.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x