Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αν παίζει έτσι ο Παναθηναϊκός, δεν έχει να φοβηθεί ούτε τους… διαιτητές»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου. Πώς σχολίασε την τραγική διαιτησία των Φωτιά-Σιδηρόπουλου.

Ακολουθεί κείμενο...



Το σχόλιό του για την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου… μόνο με 2-0 κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αν ο Παναθηναϊκός παίζει έτσι, δεν έχει να φοβηθεί ούτε τη διαιτησία», για την οποία σχολίασε: «Έγιναν πράγματα στο πρώτο ημίχρονο από Φωτιά και Σιδηρόπουλο, που δεν μπορείς να δεχθείς ότι είναι απλά λάθη. Ακατανόητα λάθη, που δεν έχουν καμία λογική. Ο Φωτιάς, δε, είναι η δεύτερη φορά, που δίνει δικαιώματα, μετά τη Λαμία. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει ανακοίνωση. Για εμένα θα πρέπει η ομάδα να ζητήσει να μην τη σφυρίξει ξανά! Ο Σιδηρόπουλος, από την άλλη, καλό είναι κάποια στιγμή να αποσυρθεί, γιατί εκτίθεται διαρκώς. Το πιο ανησυχητικό για εμένα σήμερα δεν ήταν κάτι αγωνιστικό, αλλά η προκλητική διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου. Και θα πει κανείς ''με πέναλτι και κόκκινη κάρτα διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός;''. Φυσικά και διαμαρτύρεται!».

Από εκεί και πέρα, για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Σήμερα είδαμε την πιο πλήρη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο.
Το ''πρέπει'' για τη νίκη ήταν τεράστιο και οι παίκτες το κατάλαβαν αυτό, μπαίνοντας με λύσσα στο γήπεδο. Έχει φτιάξει σήμερα η ομάδα όσες ευκαιρίες, ίσως, δεν έχει δημιουργήσει σε αρκετά παιχνίδια μαζί
»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x