Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Βουντού, βουντού και… πράσινη μαγεία στην Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Βόλο με 5-1 και ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει πέντε σημεία από την εντυπωσιακή νίκη που ήρθε χάρη στα… όργια των Καρλίτος, Ιωαννίδη, Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ.

«Πληγωμένος» από τις δύο διαδοχικές ήττες κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στο σημερινό ματς με τον Βόλο. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως, την πληρώνει ο «μικρός»...

Πόσω μάλλον όταν, εκτός από τα… κέφια του «τριφυλλιού» και εν προκειμένω πρωτίστως του Καρλίτος, αλλά και των Ιωαννίδη-Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ, βάζει και αυτός τα χέρια του για… να βγάλει τα μάτια του!

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα αίτια του εντυπωσιακού 5-1 και κρατάει πέντε πράγματα:

* Καρλίτος εσύ, σούπερ σταρ! Ο Ισπανός στράικερ, όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, βρήκε πάλι δίχτυα. Αυτή την φορά, ήταν μακράν ο κορυφαίος, έχοντας πλην των δύο του γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Παίζοντας δε, ξανά, πίσω από τον επιθετικό, σε μια θέση που δείχνει να του ταιριάζει γάντι…

* Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός... Τα γρήγορα τέρματα που ευτύχησαν να σημειώσουν οι «πράσινοι» όχι μόνο έδιωξαν το άγχος από τα πόδια των παικτών τους, αλλά «έσπασαν» και τον… τσαμπουκά των αντιπάλων τους. Με το σκορ 2-0 από το… 4’, μόνο τυχαίο δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα και ο δείκτης του σκορ!

* Η μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού διαθέτει ποιότητα. Πιθανώς, να χωρούσε και περισσότερη, ωστόσο και οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, αν μη τι άλλο, δεν είναι για… πέταμα. Αντιθέτως, σταδιακά δείχνουν πως, μόλις «βρεθούν» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατασταλάξει σε ένα «κορμό» πέντε-έξι παικτών για το… 3-1 του 4-2 που συνολικά παίζει, θα δούμε κι άλλες «ομορφιές»!

* Θύμισε κάτι από… παλιά Λεωφόρο! Με τις δύο «κολλητές» ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, υπήρξε αμφιβολία κατά πόσο ο κόσμος θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο και θα στηρίξει την ομάδα. Η παρουσία του κρίνεται θετική και οι αντιδράσεις του ακόμα περισσότερο, ενώ εξυπακούεται πως βοήθησε σε αυτό και η εικόνα του Παναθηναϊκού.

* Δεν άλλαξε «ταυτότητα» ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας παρότι βρέθηκε να κυνηγάει από πολύ νωρίς το σκορ δεν επέλεξε να κλειστεί πίσω, για να αποφύγει την συντριβή. Αντιθέτως, έκανε το παιχνίδι της, προσπάθησε και ειδικά για ένα 20λεπτο στην επανάληψη δικαιώθηκε για αυτό, έχοντας ένα γκολ και μερικές ακόμα καλές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x