Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Ένα σερί που πρέπει να έχει συνέχεια

Οι πράσινοι μετά τις δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα βλέπουν ψηλότερα και κοιτάζουν με την ίδια συγκέντρωση τη συνέχεια.

Το κακό διάστημα και οι τρεις συνεχόμενες ήττες ανήκουν στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μετά τη χθεσινή άνετη επικράτηση (3-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, άρχισαν να χτίζουν ένα νέο σερί, έβαλαν πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά την ίδια συγκέντρωση και ταπεινότητα τη συνέχεια.

Το τριφύλλι έδειξε σωστή νοοτροπία χθες, "καθάρισε" από πολύ νωρίς το ματς και θα μπορούσε να βάλει περισσότερα γκολ στον Απόλλωνα αν οι ποδοσφαιριστές του έδειχναν περισσότερη αποτελεσματικότητα στις πάρα πολλές ευκαιρίες- και μάλιστα κλασικές- που δημιούργησαν. Αν μπορεί να βρει κάποιος ένα αρνητικό από τη χθεσινή αναμέτρηση των "πράσινων", ήταν η αστοχία, που αν το παιχνίδι ήταν οριακό, θα μπορούσε να είχε κοστίσει.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην απαιτητική συνέχεια και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο. Οι "πράσινοι" ανέβηκαν ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας, μείωσαν τη διαφορά από την ΑΕΚ (έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΠΑΟΚ) στους 3 βαθμούς και θέλουν νέα νίκη στο επόμενο ματς, προκειμένου να εδραιωθούν στην τετράδα και να κοιτάζουν ακόμη πιο ψηλά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θα δουλέψουν από σήμερα για το ματς με τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας, φυσικά, ότι πρόκειται για ένα πιο δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που παραδοσιακά η ομάδα δυσκολεύεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x