Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Γκολ με κάθε τρόπο!

Πολλά και εντυπωσιακά γκολ στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Το απογευματινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού είχε… γκολ! Πολλά και κάποια εξ αυτών εντυπωσιακά και σχεδόν με κάθε τρόπο. Στα μίνι διπλά που έγιναν οι «πράσινοι» σκόραραν με… μανία και έδειχναν να το χαίρονται με την ψυχή τους. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για κατοχή σε μικρούς χώρους.

Στο ένα γκρουπ ήταν οι Σιδεράς, Σπόραρ, Παλάσιος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Τρουιγιέ, Φρόκου, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Μπερνάρ, Γερεμέγιεφ.

Το δεύτερο αποτελούταν από τους Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Μαντσίνι, Μάγνουσον, Κώτσιρα, Φικάι, Ζέκα, Καμπετσή, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν.

Το κυρίως μέρος της προπόνησης είχε να κάνει με παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε πέντε ομάδες. Στο μισό γήπεδο έγινε ματς «5 εναντίον 5» με τον Μπερνάρ και τον Παλάσιος να έχουν κέφια και να «κεραυνοβολούν» την αντίπαλη εστία.

Οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Ροζ ομάδα: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Μαντσίνι

Πράσινη ομάδα: Μαργκόνο, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπερνάρ.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 6-2. Ο Μπερνάρ σημείωσε χατ-τρικ, έχοντας, μάλιστα, και ένα εντυπωσιακό τελείωμα στο παράθυρο, ο Παλάσιος σκόραρε δύο φορές και ο Κώτσιρας μία. Για τους ροζ δίχτυα βρήκαν οι Μαντσίνι και Ρούμπεν.

Στο άλλο γήπεδο, οι ομάδες ήταν τρεις.

Ροζ ομάδα: Λοντίγκιν, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Ιωαννίδης, Μπιλάλ, Μάγκνουσον, Ζέκα.

Μωβ ομάδα: Μπρινιόλι, Σιδεράς, Φικάι, Αϊτόρ, Σπόραρ, Καλοσκάμης, Τσέριν.

Πράσινη ομάδα: Μλαντένοβιτς, Κάτρης, Φρόκου, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Γερεμέγεφ και ένας εκ των δύο πορτιέρε.

Η μία ομάδα έμεινε έξω ως «στήριγμα» και αν έμπαινε γκολ με τη συμμετοχή της μετρούσε για δύο. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Σπόραρ με τέσσερα γκολ και ο Ιωαννίδης με τρία, με το ένα, μάλιστα, να είναι εντυπωσιακό, αφού ο διεθνής φορ σκόραρε στην κίνηση!

Τα αποτελέσματα:

Ροζ-Μωβ 2-2
Μωβ-Πράσινη 2-1
Πράσινη-Ροζ 2-1
Mωβ-Πράσινη 1-2
Ροζ-Πράσινη 0-0
Mωβ-Ροζ 2-0

* Ο Μαντσίνι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο έπειτα από κόντρα με τον Χουάνκαρ και υπερέκταση. Μάλιστα, ο Αργεντινός εξετάστηκε από τον γιατρό, αλλά συνέχισε να παίζει στο δίτερμα και απ' ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, με τον παίκτη να βάζει πάγο στο δεξί πόδι του μετά το τέλος της προπόνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x